Overslaan naar content

Edyta

Medewerker montage

“Eén team, één taak: het maken van de beste fietsen”

“Bijna vijf jaar geleden begon ik bij Gazelle via een uitzendbureau en kwam al snel in vaste dienst. Bij Gazelle werken was voor mij altijd al een droom. Ik was gefascineerd door de productie van iets zo nuttigs en alledaags als een fiets. Ik wilde er alles van weten.”

Edyta werkt graag samen met haar collega’s en vindt hier een positieve werkomgeving. “De collegialiteit is warm en oprecht; we staan voor elkaar klaar,” zegt ze trots. Kwaliteit in haar werk staat voor voorop en dat sluit naadloos aan bij de waarden van Gazelle. ”Mijn werk in de eindmontage is bijzonder omdat ik daar fietsen tot leven zie komen. Hoewel ik op verschillende posities inzetbaar ben, voel ik me hier echt op mijn plek. Het is precisiewerk, en dat past bij mij.

Waar ik trots op ben? Op die dagen dat alles op rolletjes loopt en we samen een groot aantal prachtige fietsen afleveren. Dat gevoel van gezamenlijke prestatie is geweldig.

Natuurlijk zijn er mogelijkheden om door te groeien, maar ik ben gelukkig met mijn huidige rol. Het is geweldig om deel uit te maken van een team dat fietsen maakt waar mensen echt blij van worden.

"Keep moving betekent voor mij niet alleen zelf in beweging blijven, maar ook samen meebewegen met ontwikkelingen binnen ons vakgebied."