Overslaan naar content

Marketing & Communicatie

Een iconisch merk, mooier wordt het niet!

Product marketing

Wij zijn verantwoordelijk voor de collectie van Gazelle en zorgen dat ons assortiment innovatief en concurrerend is. Hiervoor houden we trends en ontwikkelingen scherp in de gaten én de behoefte van onze klanten. Op basis daarvan ontwikkelen we samen met onze designers en engineers nieuwe fietsen en updaten bestaande modellen. Uiteraard houden we de merkwaarden goed in ons achterhoofd! Zo bepalen we dus waar onze klanten in de toekomst op fietsen.

Brand & Communications

Gazelle is een prachtig merk! En dat willen we aan zoveel mogelijk mensen vertellen, binnen en buiten Nederland. Daarom maken en verspreiden wij verhalen die inspireren en informeren. We werken aan campagnes, launches en toffe activaties. En zo kan je ons werk en merk overal zien, van TV commercial tot brochure en van persbericht tot een event.

Digital Marketing

Ook verspreiden wij onze campagnes via allerlei digitale kanalen. Omdat we natuurlijk ook willen weten hoe de campagnes, de websites en de apps het doen, duiken we elke dag in de data om er zo het beste uit te halen. Via social media laden we ons merk en vergroten onze zichtbaarheid. En met UX design optimaliseren we de (digitale) customer journey.

Go-to-Market

Gazelle is in Nederland nog bekender dan het dier… Maar hoe zorgen we dat we met een gerichte aanpak ook consumenten en dealers in het buitenland bereiken? We houden rekening met onze lokale bekendheid en zorgen voor een gelijk merkimago. En dat alles in een hechte samenwerking met onze teams Brand, Digital en lokale marketing collega’s. Super belangrijk voor het behalen van internationaal succes.

Uitgelichte vacatures

Helaas!
Voor nu hebben we geen vacatures in jouw vakgebied.

Ontmoet het team

Eigenlijk is het net een liefdesverhaal. Samen laten wij zo veel mogelijk mensen kennis maken met Gazelle en hopen we dat ze verliefd worden op onze fietsen.

Mathieu

Product Manager

“Samenwerken zit in het Gazelle DNA”