Overslaan naar content

Gazelle als jouw werkgever

Al meer dan 130 jaar zijn wij als Koninklijke Gazelle één van de meest toonaangevende fietsmerken van Nederland. Wij koesteren onze rijke geschiedenis en vakmanschap, maar blijven tegelijkertijd vooruit kijken. Onze passie voor topkwaliteit, innovatie en design geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze werkcultuur.

Werken bij Gazelle

Kom werken bij Gazelle en ontdek een inspirerende omgeving waar jouw ideeën en talenten tot bloei komen. We bieden jou de kans om bij te dragen aan onze continue groei en internationale ontwikkeling. Samen werken we in een hecht team, waar werkplezier, persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen en een gezonde werk-privébalans hoog in het vaandel staan.

Door te werken bij Gazelle draag je direct bij aan een duurzame wereld met de productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige en duurzame fietsen die de toekomst van stedelijke mobiliteit helpen vormgeven. En aan het fietsplezier van anderen. Terwijl je aan de toekomst van Gazelle bouwt, zet je ook jouw eigen loopbaan in beweging. Dus waar wacht je nog op? Keep moving!

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken aan de toekomst van een heel sterk merk. We zijn volop in beweging, mede door onze (internationale) groei. Dit maakt werken bij ons dynamisch en leerzaam. Je komt te werken met een diverse mix aan collega's. Want het unieke aan Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie en van IT development tot sales. Dat zie je direct terug in de trots voor ons merk en de nauwe betrokkenheid met elkaar en Gazelle.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Wat dacht je van 40(!) vakantiedagen, een goede bonusregeling, een solide pensioenregeling en fysio op je werkplek. Waar mogelijk kan je hybride werken, is onze unieke locatie vlakbij het station en zijn er volop (internationale) carrièrekansen.

Gazelle Vitaal

Dat staat voor gezondheid en vitaliteit op het werk. Daar hechten we veel waarde aan. Doe mee aan bootcamps, fiets- en wielerrondes, hardloop events, Pon voetbaltournooi, padelclinics, maak kans op het bezoeken van F1 races op Zandvoort en nog veel meer.

Aantrekkelijke kortingen

Bij Gazelle willen we niet alleen dat je succesvol bent in je werk, maar ook dat je profiteert van voordelen die jouw leven verrijken. Naast een stimulerende bonusregeling en een solide pensioenplan, bieden we ook aantrekkelijke kortingen op onze producten.

Make it Fun

Dat klinkt heel leuk en dat is het ook. Naast dat de werksfeer echt is gebouwd op vertrouwen en verbondenheid, staat plezier en samenwerken bij ons voorop. Dat zit in de keuzes die we maken, de successen die we vieren maar vooral in de manier waarop we elke dag weer met elkaar omgaan.

Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij ons komt je carrière in beweging. Welk pad je bewandelt, bepaal je zelf. Wij bieden ruimte om professioneel en persoonlijk te groeien. En de mogelijkheden lijken eindeloos. Met Pon Summer & Winter Labs kan je deelnemen aan de meest uiteenlopende workshops.

Na 100 dagen de enige echte Gazelle trui!

Hét kledingstuk dat vaak door velen van ons met plezier en trots gedragen wordt. Tijdens het werk en in vrije tijd! De trui staat symbool voor de liefde voor ons merk, de fietser en de wereld om ons heen. Let maar op...

Onze werkplek