Overslaan naar content

De organisatie

Onze geschiedenis

Bij Gazelle, een bedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1892, draait alles om kwaliteit en de liefde voor de fiets. Meer dan 500 enthousiaste collega’s werken zowel in Nederland als internationaal aan onze aansprekende en innovatieve collectie. We zijn er trots op dat we marktleider zijn in Nederland en dat we bekendstaan om onze betrouwbaarheid, service en innovaties.

In ons Experience Center in Dieren, naast onze fietsfabriek, kun je niet alleen onze fietsen testen, maar ook de historische tentoonstelling 'Gazelle vertelt' bezoeken, ondersteunt met een audiotour. Hier kom je van alles te weten over onze historie.

Onderdeel van Pon

Pon is een toonaangevende familie-multinational en één van de wereldleiders in mobiliteitsoplossingen. De thuisbasis is Nederland, maar je vindt onze 13.800 Pon collega's terug in 34 landen op zes continenten. Met vele gerenommeerde merken en 120 bedrijven zijn we actief in vier clusters: Automotive, Pon.Bike, Equipment & Power Systems en Agricultural Products & Services.

Ons ultieme doel? Om mensen, steden en bedrijfstakken in beweging te houden op een efficiënte en duurzame manier. In Nederland zijn we de grootste mobiliteitsgroep, die dagelijks miljoenen mensen faciliteert met fietsen, auto’s en vernieuwende mobiliteitsdiensten als fietsleasing, deelscooters, mobiliteitskaarten, deelauto’s en fietsabonnementen.

Pon.Bike

Met inmiddels meer dan 20 iconische premium fietsmerken, zoals Cannondale, Cervélo, FOCUS, Gazelle, Kalkhoff, Santa Cruz, Urban Arrow en Veloretti, is Pon.Bike toonaangevend in de mondiale fietsindustrie. En die positie wordt verstevigd door 7 eigen productielocaties. We bedienen klanten over de hele wereld, van Nederland tot China, van Duitsland tot Brazilië en van de VS tot Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Pon.Bike is voorloper in de fietsrevolutie, zeker nu de opkomst van e-bikes de wereldwijde mobiliteit verandert. Fietsen is niet alleen gezond voor mensen, maar ook voor de wereld - het bestrijdt stedelijke drukte en blijft een van de meest duurzame vervoersoplossingen. Met een ongeëvenaard assortiment aan producten en modellen, bedient Pon.Bike de smaak en behoeften van elke fietser. Onze divisie Bike Mobility Services innoveert voortdurend met nieuwe aanbiedingen, variërend van fietsleasing met Lease a Bike en BusinessBike tot de e-bike hubs van Movelo.

We doen het samen

We hebben een cultuur waarin collega's graag met elkaar werken. Er is een sterke focus op kwaliteit, innovatie en teamwork. Samen zetten we onze schouders eronder en bouwen we aan een veelbelovende toekomst, zowel nationaal als internationaal. Doe mee met ons team en ervaar zelf de inspirerende wereld van fietsen, mobiliteit en plezier!