Overslaan naar content

Sales & Service

Waar jij terecht kan met jouw commercieel talent

E-bike Testcenters

Verspreid over Nederland hebben we 5 Gazelle E-bike Testcenters. Consumenten komen hier om alle fietsen van Gazelle te leren kennen. Bovendien kunnen ze de fiets uitgebreid uitproberen op onze testbaan. Daarna maken we samen een persoonlijk fietsadvies die de consument mee kan nemen naar de fietsenwinkel. En .. de koffie staat klaar!

Customer Service

Wij zijn het internationale aanspreekpunt voor alle consumenten, al onze dealers en collega’s. En bij ons krijg je altijd een echte Gazelle-medewerker aan de lijn! We beantwoorden niet alleen technische vragen over fietsen, maar ook over leveringen en  het gebruik van de dealerportal. En is er een probleem? Dan zijn we pas tevreden, als het helemaal opgelost is.

Accountmanagement

Bij ons draait accountmanagement om vertrouwen, kwaliteit, service en beleving. Een goede relatie met onze dealers is namelijk hét beginpunt om zo veel mogelijk fietsen te verkopen en onze consumenten de beste service te bieden. Plezier en humor doen het goed bij dealers. “Fietsen is fun!” hoor je ons daarom vaak zeggen. 

Retail & Channel strategie

Wij zetten in op een onovertroffen consumentenervaring door onze fietsen via diverse kanalen te promoten. Hierbij stemmen we onze offline kanalen (dealers en e-bike testcenters) en eigen online platformen goed op elkaar af. En met een optimale mix tussen online aanwezigheid, het retailkanaal, key accounts, inkoop allianties en dealernetwerken, leggen we een stevige basis voor duurzame samenwerkingen en verdere groei.

Uitgelichte vacatures

Account Manager B2B en Verhuur
Remote, Hybride
  • Dieren, Gelderland, Nederland
Commercieel Data Analist
Op locatie, Hybride
  • Dieren, Gelderland, Nederland
€ 3.550 - € 4.050 per maand
Commercieel Specialist
Hybride
  • Dieren, Gelderland, Nederland
€ 3.553 - € 4.050
Management Assistent
Op locatie
  • Dieren, Gelderland, Nederland
€ 3.800 - € 4.300

Ontmoet het team

Met meerdere afdelingen doen we er dus alles aan om zoveel mogelijk fietsen te distribueren naar onze dealers én vooral om zoveel mogelijk consumenten te helpen aan een nieuwe droomfiets. Help jij mee?

Marieke

Medewerker Customer Service Center

"Ik ben trots dat ik voor zo'n mooi bedrijf als Gazelle mag werken”

Ferdinand

Verkoop adviseur Experience Center & Senior Medewerker Customer Service Center

“Ik ben letterlijk opgegroeid met Gazelle’’

Dennis

Storemanager

‘’Gazelle voelt als een grote familie’’

René

Verkoopadviseur Experience Center

"Gazelle zit bij velen van ons in het hart"

Dennis

Product Line Owner

"Resultaatgerichtheid, autonomie en samenwerking staan voor mij centraal”