Overslaan naar content

Ons DNA

Bij Gazelle hebben we iets bijzonders. Het zit in ons Gazelle DNA. Ons DNA betekent samen ondernemen om de beste kwaliteitsfietsen te leveren, waarmee we het verschil maken voor onze klanten én onze eigen collega's.

Medewerkers zijn het kloppende hart van ons bedrijf. Binnen Gazelle hebben zij een passie voor presteren, krijgen ze vertrouwen en vrijheid om te werken, nemen ze verantwoordelijkheid voor hun daden en hebben ze plezier in hun werk. Deze verbinding maakt ons sterk en bepaalt de manier waarop we dagelijks met elkaar, onze klanten en leveranciers omgaan. Het Gazelle DNA bestaat uit vier belangrijke waarden.

Onze waarden

Passion to perform

We hebben passie om te presteren en focussen op concrete resultaten. We maken af waar we aan beginnen en zijn bereid om een stap extra te zetten. We streven naar continue verbetering en geloven dat presteren een teamsport is.

Trust to Act

We krijgen het vertrouwen om ons werk te doen en doen dat met daadkracht. Met inzet van onze sterke eigenschappen en de vrijheid die we krijgen om te handelen. Dat betekent initiatief nemen, creativiteit stimuleren en eigenaarschap tonen.

Care & Act Responsibly

We zijn verantwoordelijk voor wat we doen en overzien de consequenties voor onze stakeholders en onze omgeving. We zijn eerlijk, open en direct. We steunen elkaar en helpen waar nodig. Dat vinden we heel normaal.

Make it Fun

Werken met plezier is serious business! We zijn open, informeel en optimistisch. Wees jezelf, dat vinden we belangrijk. Ook in het contact met de wereld om ons heen. We werken hard en delen en vieren successen.

Samen zijn wij Gazelle

Wij vinden het essentieel om te werken met een diverse groep mensen, ongeacht leeftijd, ervaring, achtergrond, gender, seksuele voorkeur en karakter. Binnen ons bedrijf is er ruimte voor iedereen. We streven naar gelijke kansen voor al onze medewerkers, zodat zij hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Bovenal streven we naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Bij Gazelle kun jij jezelf zijn, wat jouw verhaal ook is.

D&I statement

Als iedereen hetzelfde is, heb je altijd dezelfde ideeën. Bij Gazelle zijn verschillen juist welkom! Op deze manier versterken we elkaar en lukt het ons om het elke dag beter te doen.

Dat neemt niet weg dat er uitdagingen zijn op dit gebied. Daarom streven we naar een werkomgeving waar iedereen zich veilig voelt en waar we onze kennis, ervaring, talenten, ideeën, cultuur en achtergronden met elkaar kunnen delen. Daarin zijn wij één team waar iedereen zich thuis voelt.

Bij Gazelle kan en mag jij jezelf zijn. Samen creëren wij een plek waar niet ondanks, maar juist door onze verschillen iedereen het beste uit zichzelf en Gazelle kan halen. Dat vinden wij hier de normaalste zaak van de wereld.

Want samen zijn we Gazelle!