Overslaan naar content

Cafer

Medewerker montage

“Ik voel me hier echt thuis en dat is in al die jaren alleen maar gegroeid”

Met 34 jaar op de teller bij Gazelle, mag je Cafer zeker een trouwe collega noemen. En daar is hij ook trots op. “Ik woon in Dieren en was destijds op zoek naar een baan met zekerheid en toekomst. Hij wist toen nog niet dat Gazelle hem zo goed zou bevallen. ”Ik voel me hier echt thuis en dat is in al die jaren alleen maar gegroeid."

Cafer werkt bij de eindmontage en is verantwoordelijk voor het plaatsen van het motorsysteem op e-bikes, hij controleert frames, checkt barcodes en sluit de nodige kabels goed aan. “Dat is een centrale plek aan de montagebaan, want zonder motor, geen e-bike,” merkt Cafer met een glimlach op.

Over de jaren heen zijn collega’s vrienden geworden en heeft hij ook buiten werktijd veel onderling contact. “We vertrouwen elkaar en het is heel fijn om - naast fietsen maken - met elkaar te kunnen praten over persoonlijke zaken. Collega’s zijn er voor elkaar. Als we succesvol zijn, vieren we het samen, maar ook in mindere tijden, kijken we naar elkaar om. Dat is typisch Gazelle."

"Keep moving betekent voor mij meegaan met de tijd. De komst van Pon heeft veel ten goede veranderd, net zoals de opkomst van de e-bike. Het maakt dat we steeds weer nieuwe kansen en veranderingen doorvoeren om succesvol te blijven."