Overslaan naar content

Sierd

Projectmanager Innovatie

“Voor mij is Gazelle de perfecte match”

Toen Sierd 10 jaar geleden besloot de functie van Mechanical Engineer bij Gazelle te vervullen, herinnert hij zich: "Bij Gazelle voelde ik me direct welkom, en de combinatie met fietsen was als een perfecte match, al zeg ik het zelf."

Inmiddels is Sierd doorgegroeid naar de functie Projectmanager. Als Projectmanager in een multidisciplinair team heeft Sierd de verantwoordelijkheid om nieuwe producten te realiseren. Zijn rol om de voortgang van projecten te bewaken en ervoor te zorgen dat het team optimaal presteert, geeft hem dagelijks voldoening: "Mijn werkplezier haal ik uit samenwerken en het mogen werken aan producten die je op het fietspad tegenkomt."

Met trots blikt Sierd terug op de realisatie van de Makki, een elektrische bakfiets. En zijn bijdrage aan duurzaamheid binnen Gazelle. “Thuis houd ik mij ook bezig met verduurzaming, maar op het werk kan ik met kleine stappen veel meer impact maken.”

De sterke onderlinge betrokkenheid binnen het team komt tot uiting in de afdelingsactiviteiten buiten werktijden. "Op onze afdeling organiseren collega's zelf diverse activiteiten. We gaan samen uit eten, bezoeken festivals, houden vrijdagmiddagborrels en sporten ook gezamenlijk."

"Keep moving betekent voor mij vooruit blijven gaan, met zijn allen dezelfde kant op en samen doelen blijven bereiken, en nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan."