Overslaan naar content

Renaldo

Supply Chain Planner

“Gazelle bleek precies aan al mijn verwachtingen te voldoen’’

Een jaar geleden begon Renaldo zijn reis bij Gazelle, gedreven door zijn verlangen om deel uit te maken van een bedrijf met een duurzaam en uniek product. "Ik zocht naar een onderneming met een oer-Hollands product en een rijke geschiedenis, en Gazelle voldeed precies aan al mijn verwachtingen."

In de rol van Supply Chain Planner draagt Renaldo de verantwoordelijkheid voor het inkoopproces. Hij zorgt ervoor dat alle benodigde componenten tijdig worden geleverd, zodat de geplande fietsen op schema worden geproduceerd. Renaldo waardeert de combinatie van verantwoordelijkheid en vrijheid die Gazelle biedt, waardoor hij kan groeien binnen de afdeling en kan bijdragen aan het succes van het team. "Recentelijk lag de focus binnen de afdeling op het verlagen van het werkkapitaal. Binnen Pon.Bike hadden wij als Gazelle het meest uitdagende doel, en we hebben het gehaald! Daar ben ik ontzettend trots op."

Ook benadrukt Renaldo het gevoel van gemeenschap binnen Gazelle en de sterke verbondenheid met de Pon. ‘’Binnen Pon voel je dat de lijntjes kort zijn en dat we een sterk eigen merk zijn met karaktereigenschappen van een familiebedrijf.’’ Daarnaast heeft Gazelle in zijn persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd door hem deel te laten nemen aan het Young Pon Professional traject. "Tijdens dit traject leer ik reflecteren, feedback geven en mezelf zo daadkrachtig mogelijk opstellen binnen het werkveld." 

‘’Keep moving betekent voor mij dat we als Gazelle blijven doorgaan en blijven door ontwikkelen. Om zo altijd de nummer 1 in de markt te blijven en onze klanten altijd op de juiste manieren te bedienen.’’