Overslaan naar content

Mathieu

Product Manager

“Samenwerken zit in het Gazelle DNA”

Als Product Manager draagt Mathieu de verantwoordelijkheid voor het jaarlijks vernieuwen van de Gazelle fietsencollectie. Mathieu licht toe: “Dit proces begint bij het bedenken van nieuwe fietsmodellen en strekt zich uit tot de lancering ervan. Maar het gaat verder dan dat; het omvat ook het verzorgen van kleine technische updates aan fietsen in samenwerking met het engineering team."

Met bijna 7 jaar aan ervaring als Product Manager bij Gazelle benadrukt Mathieu het brede spectrum van zijn functie. "Om een collectie te verzorgen die aansluit op de behoeften van heel Europa en Amerika, is er nauw overleg met de landenteams. Dit betekent regelmatig reizen naar het buitenland. Hoe kunnen we de cultuur van een land integreren in het ultieme fietsgevoel? Het draait ook om het begrijpen van de customer journey en het identificeren van manieren om deze te verbeteren. Het gaat om het in kaart brengen van de 'Voice of the Consumer' en het ontwikkelen van processen om aan hun behoeften te voldoen."

Een van de belangrijkste aspecten van zijn werk voor Mathieu is de tevreden consument. ‘’Die glimlach, het enthousiasme als ze op de fiets zitten. Dat vind ik persoonlijk erg belangrijk, en daar word ik ook weer blij van. Bovendien voelt Gazelle voor mij als een familie. Er heerst wederzijds respect en interesse in de persoon met wie je samenwerkt. Samenwerken zit in het DNA van Gazelle, we gaan er altijd voor en dat is zo gaaf.”

“Keep moving betekent voor mij iedere dag een nieuw avontuur, en dat kan bij Gazelle absoluut!”