Overslaan naar content

Dennis

Storemanager

“Gazelle voelt als een grote familie’’

Dennis nam 2 jaar geleden de rol van Storemanager op zich bij het Gazelle Experience Center in Dieren. "Ik heb voor deze functie gekozen vanwege het contact met de consument en de mogelijkheid om een mooi team te leiden, om gezamenlijk doelen te behalen."

Dennis hecht er veel waarde aan om met zijn team bezoekers onder te dompelen in de wereld van Gazelle en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zijn trots is duidelijk merkbaar wanneer hij spreekt over de opbouw van het Experience Center. “Ik heb zelf het team samengesteld en achteraf klopte alles. Het team draait blindelings met elkaar, de sfeer is goed en bezoekers zijn super enthousiast als ze bij ons in het Experience Center zijn geweest.”

Met 27 jaar werkervaring in de fietswereld en als geboren en getogen Dierenaar, is er voor Dennis maar één merk: Gazelle. Voor hem voelt Gazelle als een grote familie. Wat de onderlinge betrokkenheid betreft, merkt Dennis dat iedereen elkaar steunt, van de directeur tot iemand in de productie. "We willen allemaal één ding en dat is Gazelle nog groter en beter maken. De neuzen staan ‘meestal’ dezelfde kant op."

"Keep moving betekent voor mij blijven ontwikkelen als bedrijf en als persoon.”