Overslaan naar content

Dennis

Product Line Owner

Resultaatgerichtheid, autonomie en samenwerking staan voor mij centraal”

Dennis startte zijn carrière vier jaar geleden bij Gazelle als Product Owner van de website. Na enkele jaren bij digital marketing bureaus gewerkt te hebben, wilde Dennis graag aan 'klantzijde' werken. "Deze kans deed zich voor bij Gazelle, en ik vond het belangrijk om bij een zichtbaar, herkenbaar merk te werken. En dat is Gazelle zeker!"

Onlangs is Dennis binnen Gazelle doorgegroeid tot Product Line Owner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het definiëren van een visie en strategie op basis van input van sales, customer service en marketing. "Resultaatgerichtheid, autonomie en samenwerking staan voor mij centraal. Ik haal voldoening uit het opzetten van een proces op basis van gebruikers input, aangevuld met interne expertise. Het creëren van een roadmap, het succesvol uitvoeren ervan, meten en vervolgens verder uitbouwen is waar ik energie van krijg."

Dennis benadrukt de mogelijkheden voor professionele groei bij Gazelle: "Met meer dan 130 jaar geschiedenis toont Gazelle een toewijding aan de lange termijn. Er wordt niet alleen gekeken naar de organisatie op de lange termijn, maar ook naar jou als individu. Er is aandacht voor zowel korte als langetermijn ontwikkeling. Ik heb diverse trainingen mogen volgen om me voor te bereiden op de volgende stap in mijn carrière."

Hij onderstreept het sterke gemeenschapsgevoel binnen Gazelle: "Iedereen is trots op het merk en het bedrijf, en streeft naar het beste voor de organisatie. Dit betekent dat mensen buiten hun eigen grenzen denken en graag willen bijdragen aan het verbeteren van het merk. Bij Gazelle ben je nooit uitgeleerd, en je blijft je voortbewegen in zowel je persoonlijke leven als je carrière."

Werken bij Gazelle heeft niet alleen Dennis professioneel geïnspireerd, maar heeft ook een persoonlijke passie voor fietsen aangewakkerd. "Gazelle is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Iedereen die is opgegroeid in Nederland heeft wel eens op een Gazelle gefietst. Zelf heb ik vóór mijn tijd bij Gazelle ook op verschillende Gazelle fietsen gereden. Sinds ik bij Gazelle ben gaan werken, ben ik ook de wereld van sportfietsen gaan verkennen en heb ik een racefiets en een mountainbike aangeschaft."

“Keep moving betekent voor mij dat je nooit bent uitgeleerd, en je blijft je voortbewegen door je leven en in je carrière.”